distans..

mm...idag har jag tagit mej en  plugga hemma dag...
bara för å göra klart mitt Projekt arbete om "starta eget"... vilket var typ klart redan, men planritningen va kvar..
De va ganska kul när man väl kom igång med de..men svårt med idéer å så.. jaja..nu e de klart å ska lämnas in imorn =).
Tror jag har lite problem med tids perspektiv..hehe.. de beräkna lixom massa tid på detta projekt å ja va klar på 2 dagar...ops. Men de e skönt att de e ur världen!
Nästa projekt "storhushåll" börjar nästa vecka nu då... skulle hellre pluggat prov kan ja lova...för SÅ kul e  de inte med arbeten...hm..

Så detta betyder att ja har resten av dagen ledig... vet inte om ja ska till C ikväll å se film...Pirates 3 =). Vill så gärna se  den, så ja kan dregla lite t mister Depp :P...konstigt att man tycker han e så fin i den filmen...han ser ju egentligen inte alls bra ut där...haha...men de e ngt som drar ;)..

Hade tänkt ta en lång promme imorse...men så börja jag ist plugga å så helt plötsligt regna de :(....VAD FAN! Så man får la hålla sig inne idag då..booring.

Imorn ska jag alla fall klippa mig =)....underbart. Jag måste unna mej de trots min ynka ekonomi denna månad...:/.

Just...midsommar hamna vi i Torsby (a-l å jag)....hehe...a-l känner en tjej där som heter Lisa så de va hon som ringde å tyckte vi skulle komma..
Vi hade typ bestämt oss för å banga på midsommar PGA dretväder! Se film å äta gott hemma bara...Men vid 17så blev de bokat en tur t torsby...haha.
De va tur de...hade otroligt kul å mysigt :). Massa härliga folk... massa mat å massa trubadurer. Alla sjöng å va glada...härligt.
SEn blev de Faktoriet - torsbys metropol..hehe.. mysigt....men de regna ju tyvärr...jaja. LIka glad för de..=).

SEn torsdagen innan midsommar gjorde vi en impuls å hängde m Pia å 2 vänner t Ankan.. de va ok ställe...förfest roligast som alltid typ..

Annars har de var mkt umgås med A-L i veckan...visat henne runt å satt ihop möbler å så...mkt promenader å mkt glass :)...

Skolan har bestått av massa god mat...å projektet ja..å massa skit snack...hihi...*ovanligt*

I helgen e de fest igen...helg nr 6 nu eller 7 kanske tillåmed... jisses.. inte konstigt man e trött å sliten...å har dåligt m cash :O.... jaja.. man lever bara en gång..

nu e de middag.. kyckling ,ris å sås...YUMMI

hejsvejs

idiot testet

http://www.addictinggames.com/theidiottest.html

hehe...ja,de va ju ganska kul...lite evighetsgöra bara..haha..

Å så lite humor här:

Andas - Ruttnande kropp av medelstor simfågel. (Alternativt förolämpning)

Alibi - Benämning på insekt som av misstag svalt ett lövträd.


Fatta ni de där...?? haha...


GLAD MIDSOMMAR GOTT FOLK !!
Trots regn å rusk...vet inte vad de blir av riktigt...bjuden på fest i Skåre..men allt känns bara jobbigt med ta sig dit å hem å sådär...gaaah..
Har gärna en hemma afton med massa gott - smågodis, choklad, potatissallad, rostbiff å en massa bra filmer i sällskap med A-L :).. we will survive, we will live whitout it =)..Midsommar e ju bara en överdriven festlighet som man ska fira..jaha? Alla ska bli fulla å äta sill å dricka nubbe osv.. tradition, tradition...hmm... men ja e så van å jobba så jag kan klara mej utan sill å nubbe - de e ju inte ens gott :/.


Hejsvejs


Ojdå...:S

Har anlänt hem till mamma å pappa i askersund, vilket jag gjorde igår kväll redan...men men..

Igår var de kalas för pappa som sagt....det var jag å mor å far, mormor, syrran å danne å isac :). Vi åt grillspett - kyckling å fläskfilé å potatisgratäng YUMMI....drack en massa gott vitt vin oxå ( JP)....sen somna jag ganska sött framför tv.n vid 22.30...hihi.

Idag har den största delen av min dag bestått av att sitta ute i solen i min fina turkosa bikini i sällskap med mamma å så har vi druckit vitt vin ;)...(califonia white)
Har verkligen haft den där känslan å njutit av dagen rejält...bara vara å må gott lixom! Underbart!
Nu låter de inte alls bra bara för jag druckit vin i 2 dagar..haha...men de e ju sommar, sol å ledigt...så who cares?! jag har ju druckit i små mängder lixom :D..

Det roliga av allt med vin drickadet var att jag satt å läste en tidning å så kom just detta upp:
VISSTE DU DETTA OM ALKOHOL?
- Rökning ökar risken att bli beroende av alkohol

- Du blir mera känslosam å sugen på sex efter ett par glas vin

- Minnesluckor är ett tecken på en hjärnskada orsakad av alkohol

- Det är större risk att bli beroende av alkohol om du dricker dig jättefull 1ggn/v än om du dricker 1 glas vin /dag

- Du blir rastlös om du dricker mycket och ofta..

Ja,de är ju sant allt de där...tyvärr..haha.. å så sitter jag här med mitt vinglas...å jag e ganska rastlös förtillfället..hahahaha....GALET!
Men inte slutar jag dricka alkohol bara för detta... de är ju gott med vin å öl osv...det är ju därför man dricker de.. jag skulle aldrig dricka något otäckt lixom.. sen ibland dricker man lite mer å blir full...så är de..haha. Å kul är de ;)....livet e allt bra galet men härligt :).

Idag på fm var vi ner till torget (jag, mor å far) -kolla invigning av Tradjazzen, vilken oxå hade 25års jubileum...de va MASSOR med folk...kändes nästan konstigt å trodde knappt jag var i askersund..hehe.
Många turister dock som kommer för å vara med på jazz festen...

Ikväll blir de väl ner å kika på folk å ta ngt i öltältet :)...sen imorn e de dopet..

tjing!


TrÖtt

....som bara 17...jag förstår inte varför?

Jag har ju sovit inatt....x antal timmar...vaknar tillåmed innan klockan ringer på kvisten (vilket jag gjort flera dagar i rad nu)...de e konstigt...

Skönt med kort dag imorn i skolan, ska inte gå ut i köket...bara plugga teori tänkte jag...samt planera nästa vecka med mat...! Då övergår jag till Kött å Kyckling tema i 2 veckor. Mycket lättare än fisk å skaldjur!

Sen blir de hemfärd ( fredag -måndag)
...ska fira papsen imorn kväll...grilla å så med La Familia... har köpt biljetter till "Rapsody in rock" i Vadstena...skulle jag oxå vilja se...

Så är de ju den här årliga tradjazzen i helgen ...hade jag glömt.. men de var en tjej i skolan som sa... hon är från Töcksfors...å hennes mor å far skulle dit! Coooolt ;)!

nu ska ja göra nytta!

tjing!

hola!


Idag e de onsdag...

Dagen bravader i skolan:
 - ungskokt kolja med potatis samt ägg å persiljesås
- creps med räkstuvning

Inga toppfavoriter bland mat på min lista, men de smaka bra ;)...

KOm hem från skolan lite efter 16 ...som vanligt...
...så tog ett varv på stan..köpte nya leggings å ett vitt linne på H&M...

Samt tog ut lite cash...tänkte jag ska vara rar å ge pengar till syrran, pappa å mamma nu när ja har de på minnet... det har ju vart födelsedagar, student å mors dag...så nu e ja skyldig folk lite kronor i efterhand :/. Gott å bli av med skulderna dock!!
*drabbar ingen fattig* hehehehe....nädå...jag e ju trots allt student...;)

igår var de en sån där riktig mysdag :)...
Gick till A-L runt 16.30...sen gick vi å mötte en himla rar tjej som a-l kände... hon heter Pia =).
Trevlig dam - lättsam å så! Hon hade flyttat hit i augusti...från då Borlänge där hon pluggat...men hon va visst värmlänning från grunden, men inte karlstadbo!
Så gick vi ner till Pråmen...satt där i säkert 2timmar å snacka dret å åt en massa glass...sen promenera vi runt vid Sandgrunn å längs älven..till gubbholmen....otroligt vackert när solen ligger på =). *jag älskar sommar å sol*

Nu kommer snart fröken Pettersson hit en sväng...hon vill nog prata av sig efter ha jobbat första dagen på Lindex =)

hejsvejs

Kvinnlighets test ;)

Din poäng: 263
Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!


http://www.environstudios.com/quiz/kvinnlighet.php

Testa ! =)

SaNt..

"Tjejer bryr sig mer om sitt yttre än sitt inre, eftersom killar är bättre på att se än att tänka : )"


Jag är definitivt sån...bryr mej mera om mitt yttre än inre...MEN de är ju så att de yttre är ju första intrycket 
That´s life...
Fast egentligen så bryr jag mej nog lite om mitt inre med...jag försöker ju alla fall tänka på vad jag äter...ibland alla fall ;)...
Så äter ja mycket frukt å så...de är ju bra.

Detta är en lååååååååååååååång dag - trött å seg å uttråkad....gaaah...


Dagens komplimang:

DU E SÅ HET, vill bara ge dig en sån BIG KRAM

*skrattar*....ja,så kan man ju oxå säga....Tackar =)!

hejsvejs


aha..

Detta har jag undrat över ett par gånger...

Befolkning i -
Karlstad: 80.934 st
Örebro: 125.520 st

Trodde inte att de skiljde så mycket asså...blev lite förvånad..


Igår var de en hård afton....spela ÖL brännbollen...blev  inte så mycket spela då...de fanns ingen ork..alldeles för varmt!
Pimpla istället en MASSA öl å grilla...var redan lite full vid 18...haha... men de gick över sen...
Alla grilla typ enkla små köttdelar, vilket gick fort å bra på en engångsgrill såklart... Hade ganska kul åt Mona som hade med sig en hel flintastek å hade hoppats på att den skulle bli klar på en engångsgrill...MEN den blev inte klar - så den ligger kanske kvar än på holmen? Om inte alkisarna hitta den å tog vara på´n....hihi.

Jag gick hem vid 20 tiden...duscha å gjorde mej fin i min söta klänning från VILA ;)... sen så blidde de Nöjes såklart ;)...med Ann-sofie, Geidre å sandra. De va trevligt, men VARMT som satan...

...av NÅN anledning har jag ett stort blåmärke samt ett hack i mitt vänstra knä? Har inget minne av att ja slog mej.. gick visserligen in i ipodiet på stora dansgolvet en gång, men inte fasen var de en SÅ hård smäll? hmm...konstigt...de gör i vilket fall ONT :(.
Sen har ja även ett blåmärke på G på högra smalbenet...tack vare en kille som träffa tennisbollen där...under brännbollen..*tack du* ...haha...

Idag är jag lite lagom trött å seg...kan inte heller sola eftersom jag fått solblåsor :(....*DRET*
Får hålla mej inne idag - men de kan kanske vara nyttigt?

hejsvejs

ojojoj..

Ja, de måste asså vara varmast i världen eller ngt? De första jag gjorde när jag klev upp var att titta på min termometer ...å den visa:
Inne: 25 grader
Ute: 27 grader (skuggan då)

Vakna kl 7 imorse...somna om en timme alla fall =)...
Gick upp - åt frulle..slängde på mej bikinin, packa en filt, skvallertidning, vatten, vattensprutan å solkräm :)....å gick till gubbholmen vid 9.30....Å jag var INTE först *skrattar*

Sen har jag legat där å trott att jag ska emellanåt...riktigt hett asså...! *tacka fan för vattensprutan :P*
Otroligt att man utsätter sin kropp för detta...men brun vill man ju vara..haha...knasigt!
Numera är jag inte längre brun - jag är svart typ :P... blir så när man solat ett par dagar ;)...

Igår hade ja min roliga tvätt afton... kom hem från skolan vid 14...sen tog jag å linda ett varv på stan...
Inhandla:
- dop present till Thea
- världens sötaste klänning från VILA 
- ett jättesött linne från Bikbok =)...
- sen bolaget med... ladda inför helgen lixom ;)
Sen gick jag hem med min tunga packning i värmen å trodde ja återligen skulle ...*hehe*

Var lite lagom trött å seg...lyckades somna framför tv.n tidigt som fasen.. så fick ja mess av linda som va fuller..hehe...men ja somna om...fast han flytta över till sängen då ;)... Lika bra å sova när man väl är trött - eller hur??

Snart ska de spelas brännboll - jag tror allvarligt att jag kommer att i denna hetta å så motion på de... kommer nog slinka i ett par öl oxå...=).
De ser jag fram emot...har tjatat å väntat på en kall öl nu hela veckan...*haha*...låter som man e alkis eller ngt....MEN visst är de gott med en kall öl i sommarvärmen? De är SVÅRT att motstå...MEN de räcker med en asså...fast idag kommer de nog bli fler ;)...

I detta inlägg har jag skrivit att jag ska antal ggr - Men se på fan - JAG LEVER :).... å har planer på att fortsätta med det såklart!

Nu ska ja greja lite här.

hejsvejs!


utmanad...

...av sandra...haha....ja du damen... Jag läser ju typ bara din å melanies blogg...sen ibland andra....om de finns tid å så... så de blidde svårt å göra en topp 3 lista....SORRY..

Idag har jag vart till Willys å rusta en sväng...tog med mej linda =).. handla lite mat å så en fläkt på rusta...men den väsnas..tror de e ngt fel på den asså...hmm... ska kolla de nån dag...

Sen var ja till carro...SOOOOOLA =)...varmt som faen...brände oss båda 2 en del...att man aldrig lär sig.. Trots att ja ha solfaktor 16! *gaaah*
Sen gick vi till Norrstrands pizzeria..käka... sen en tur till Mariebergsskogen..åkte karusell..=)... carro å jag åkte en variant av virvelvinden....*hahaha*...riktigt kul - en kick...

.........å ja kan garantera att de snurra våran vagn mest av dom alla...vi va ganska snurriga i bollen efteråt... Skyller på Carros korta klänning som flög upp - de ville väl se mera *fniss*... hon höll i den hårt som fasen...å de bara snurra mer å mer...hmm..

Sen  efter vår färd kom stefan som hade vart å tatt ut pengar...men vi fixa inte å åka mer...haha..så vi drog hem...stackars stefan som fick ta ut pengar i onödan...hmm..
så kan de gå..

nu ska ja se sista avsnittet för säsongen på Greys...

hejsvejs

rööööd...int riktigt brun än :(

.....................gaaaaaaaaah! Den där solen e visst allt bra stark asså... min fina bränning igår.. la sig lite halvt ...till idag...så ja e lite röd flammig än... jaha..nice or not... alla fall känslig för värme (märktes tydligt i sklan)...haha...hetta så fort man kom i solen eller nära en varm platta å så... illa de!

Idag har vi haft temadag i skolan..vegetariskt.
Det var ganska kul.. hade lite teori om Veg. rätter..samt näringslära.. sen blev vi indelade i grupper..
Jag med kicki å yassin.... fick uppgift å laga 3 rätter veg. mål.. de va inte såå lätt...men gick bra...hade bra samarbete alla fall :)

vi gjorde:

Förrätt: Fullkornspaj med blomkål, lök, purjo, majs, persilja, gräslök - beachamel som överdrag "stuvning av de hela lixom"
Huvudrätt: Veg biffar med linser å olika bönor, en gratäng med ris, spenat, banan, jordnötter å currysås. samt rostade rotfrukter
Efterrätt: Fruktsallad med en mango/apelsin sås


Sen var jag till Linda efter skolan.. var hemma å dumpa prylar...men hade ingen lust å bara sitta hemma...så ja gick dit å även Helen va där..  så vi tjata lite..sen tog vi staden ett varv..hamna vid pråmen med glass i stora lass ;)... härligt värre!
Gick hem å var hemma runt 19.30...sen var de tv...Betty å DH...sista FÖR säsongen för dom båda...SKRÄLL!

Nu ska ja äta något...sen sussa...

imorn e de Nationaldagen...ledighet asså.. ska tillbringa dagen hos Caroline :)...sola! Å hälsa på Kaj, Frans å Egon ;)...å så får vi inte glömma Scrattmans ...*hihi*

Hejsvejs

lite lagom...

...bränd har jag lyckats med att bli idag... passade på att njuta av de underbara vädret...la mig på gubbholmen å solade mellan 12-15.30....de blåste ju, inte trodde ja att solen tog SÅ mkt...haha..tokigt.
Så just nu ser jag ut som en kräfta...svårt å komma från...hehe...men de lägger sig nog till imorn HOPPAS jag!

Fixat ny bakgrund på bloggen...man tröttnar lite på rosa ibland..haha...å ny Fia bild =).
Nöjd med min sminkning där :)...använde mig av gråa toner denna dag... brukar oftast ha bruna skuggor, men de känns lite trist på sommaren...så nu går vi in en period med lite mera färger på skalan ;)...grått, blått å rosa/lila diggar ja.
Otroligt kul med smink asså... kanske skulle gått makeup artist utbildningen?
hmm...nää...jag ska bli kock! de är lika kul med mat!
Tror att man klarar sig längre på en utbildning inom kök än en utbildning inom makeup...e fruktansvärt dåligt med jobb där asså...de får vara min hobby de!

nu ska ja greja lite här...

hejsvejs..

*hahaha*

Jisses vilken kväll de var igår då....=).

Dagen börja med ju med shopping igår...alltid lika kul!
Sen var jag hem tog mej en dusch, fuska lite med brännan *hehe*...de är bra att de finns brun-utan-sol...eller hur? ;)
Efter jag torkat å fått lite färg så tog jag på mej mina stass...himla fin klänning asså...den gilla jag skarpt! Sen med halsbanden till så var de perfa ;)...

Strax efter 19 kom jeanette å sandra ...sen gick vi mot gubbholmen...mötte Kicki. De hade vi inte en aning om att hon skulle med..de va ju en trevlig överraskning :). Så mötte vi Linja på holmen..hon var redig å nykter..haha.
Däremot Yassin som skulle med...kom inte...han hade visst åkt till sthlm å missat å säga de till Sandra som skulle möta han på stan...han hade ist ringt till ann-sofie...men ann-sofie å sandra har inte varanns nummer...ja, de blidde lite galet..men men..

Sen börja vi grilla...korv med bröd....jag fick vara grillmästare å de klara jag gallant =). Efter 2 korvar va man proppis..haha.. inte så mkt för att äta på fyllan då...men en korv eller 2 slank ju ner utan problem..de va bra de!

Sen kom Malin, Ann-sofie, Geidre å Simon gåendes på bron...så var alla på plats....va en massa folk som inte dök upp dock...:/. hmm...så e de ju alltid..
De va ganska dragna alla de som anlände tror jag...haha..speciellt Geidre...haha...henne skratta jag åt en jäkla massa under kvällen alla fall =)...

Ja, de var en kväll i sig alla fall...kommer minnas :P...lite tjaffs hitan å ditan från fyllekajerna...hm.. jaja. de får man räkna med..kubb omgången gick åt skruttan...haha...jaja...svårt när man har alkohol i kroppen...

sen var de Nöjes..trevligt som alltid :)...lyckades få en cider över mej denna helg ist för en öl som förra helgen..haha...de va Geidres fel...men men..jag hade ju alla fall en svart klänning så ;)..

Idag har jag vart hos Carro typ hela dagen.. solat å brännt mej lite...MEN då blir ja brun =)...underbart! de behövs..ser så mkt trevligare ut då :)
sen har jag tvättat mellan 17-22....inte alls kul..:(...ja ville ju va ute å njuta av solen mera..men inte de..
hoppas på sol imorgon med :)... ska plugga lite, men de tar inte hela dagen...!

tjing!

wiiie :)

Hejsan!

Damen är på topphumör =)...!
Solen skiner å de är varmt! Å vi ska snart ha klassfest! Underbar dag. Å så pricken över i.et har jag vart på stan å hittat den perfekta klänning för kvällen :)!
Kan de bli bättre?

Igår var en låång dag... hade mitt prov på Kallkök...fick blackout..mindre bra, men fixa övriga frågor...missa på 1...så de går nog okej alla fall!...*hoppas jag*

Sen jobbade jag kvällen på skutan ...med Carro =)... de va trevligt eftersom hon å jag inte jobbat ihop på evigheter! Så de var på tiden...

Sen runt 20 snåret fick jag förfrågan å gå ut å dansa på Ankan...men jag hade verkligen inte ork...*sorry ann- sofie*... men hon hade vart ute alla fall med nån ..så de var ju bra att de löste sig =).
Jag gick hem å somna typ ganska fort...seg å trött som fasen... skallebank med :(.

Nu hoppas jag på en supertrevlig kväll i afton...de ska bli riktigt kul asså :). Grilla, kubb å sen nöjes :).

uppdateras om kvällen en annan dag...

tjing!

RSS 2.0