nöjd och glad :)

Hej!

Roadtrippen blev ju kortare än första planering... Vädret var inte alls med oss tyvärr... Men jag är oerhört Nöjd efter 2 dagar på Ullared! :)
Inhandla lite av varje bla: 2 jackor - en Höst & en Vinter, spel, fotoalbum x2, presenter till kidzen samt Mamma, lakan, bordstabletter, Toa- grejs, smink, underkläder, tunika x2, leggings x3 mm mm....  

2 jackor för 800kr va ju helt okej....och ja var i stort behov av en VARM vinterjacka! Höstjackan va fin & de var en sån ja letat efter en längre tid så :)... Välbehövda saker!

Vi hade allt bra tur för de var inte jätte mycket folk när vi kom på onsdagen...å heller inte på Torsdagsmorgonen! :)
Träffa Frida :), som va lika vimsig som mig eftersom de kastat OM halva varuhuset... de tog sin tid...

När vi åkte hemåt runt 14... såg vi säkert 150-200bilar som stod & köa för de skulle in på Ullared! Helt galet! Så vi va ganska glada över att faktiskt vara på väg hem då!

De började ju regna Maneter & Planeter ,som vi sa, så jag FÖRSTÅR att alla omkring ville  ödsla tid på Gekås! De va ju inget camparväder i torsdags inte ;)...

Kort & gott: Mycket trevlig tur med Söta A-L :)! Något fattigare, men lika Glad för de ;P...

Nu blir de å styra i lyan!



Bränna Pengar..

..är något som jag är bra på ;) ... och speciellt på ULLARED!

Imorn bitti tar vi å styr kosan mot göteborg & Ullared.. ev en tur till Varberg/falkenberg oxå... Men allt hänger på vilken sida Vädergudarna står på... :/

Men jag är ganska Lycklig bara att vara medveten om att jag skall spendera de 2 närmsta dagarna på Sveriges Största varuhus!! :o)

InköpsListan är Inte sååå lång.....ÄN.  
Oftast har ja ju planerat inköpen alla fall 5-6veckor innan avresa...
Nu blev de ju lite fort påkommet att åka till Ullared!
Men ett oerhört bra förslag eftersom Solen Sviker!! :(
Jag ska se efter lite presenter, en vinterjacka, underkläder, smink, kläder, sällskapsspel, träningskläder, inredning mm.  

Vi har bokat in oss en natt 10minuter från varuhuset med frulle.. 300kr... känns helt okej. Sen bensin på det!... sen drar de ju iväg på Gekås... det ÄR ju så! 
De blir inte jättebilligt, men Jag klarar mig alltid!

Hade de bara blitt bra väder hade vi valt Tälta & ta en camping längs Havet... Men de känns lite osäkert på Solens sida :(..  Projekt nästa sommar kanske ? 

Fast Nästa sommar vill jag åka till Kroatien!!!
MEN då skall man boka i god tid, för de blev Väldigt dyrt med sen bokning dit... därför hamna vi i Alanya. Men de funkade ju absolut det oxå. 
Men Kroatien har jag ju inte vart i... så de står med på listan! 

Sitter å kikar ena ögat på Allsång på Skansen ;) ... Jonas Gardell är med.. speciell människa vill jag lova! Träffa han på CCC när ja jobbade där för ett par år sen... 

Idag blir de tidigt i sängs... ska upp runt 7 & så ska vi masa oss iväg tidigast möjligt! Gött å komma fram, sen vet man aldrig va som sker efter vägen ;)..

Hörs när jag är tillbax i k.stad!



 

:o)

De var väldigt sicket busväder det blev idag då... men de har sin charm de oxå!

Igår blev det en tur med Linda till ÖoB, Rusta & Willys... Var på jakt efter Fotoalbum.. men Inte fasen hitta ja de nånstans :(!
Så ja får inhandla de på Ullared!! Wiiiie... LÄngtar!!

Kvällen igår tillbringa jag hemma hos Erica med djupa diskutioner, Vin, cider, sprit, katter & smaskiga ostkrokar! Sen vidare till Månen! Tack för en mkt trevlig Kväll!
Vi missa dock Dileva eftersom tiden rann iväg galet fort! Men de gör inge, ja klarar mig lätt utan Mister Dileva ;P...

På hemvägen blev det Pizza & Cola & STORT tack till mystiska Mannen som kallas sig "pappa" som betala våran Mat! Blev ännu en billig Kväll!
Gratis Är Gott!

Så Har ja fått mig en dejt till Winnerbäck :) Erica är ju lika stort fan av han som jag... Måste säga att hon har mkt bra musiksmak..haha.. lyssnar på allt ja ja gillar ...melissa Horn, Carolina Wallin Perez , Kent mm ;)!
Bra tjej :D!

Ikväll blir de Bio... Eclips :)! Äntligen!

Måste tag tag i lite saker nu innan ja ska iväg...

Adios

Sommarlov i all Ära men...

....jag håller seriöst på att bli stöllig på att folk är upptagna/uppbokade HELA tiden... 

Jag som är rastlös Normalt när ja ändå jobbar i vanliga fall heltid... hade sina föraningar att ja skulle bli rastlös & uttråkad i sommar... men detta är ju helt galet!
Snart klättrar ja på väggarna i min lilla söta 1.a!

Ingen har tid att hänga, fika, se film, sola, hitta på tokigheter osv... för ingen har tid & heller inte pengar! Seriöst!
Jag har hunnit vara hemma i Närke 2veckor... vart i Alanya 1vecka & har nu en Kustvecka framför mig! men de där är bara dryga 4veckor av 9 lediga! 
Är de menat att jag jag ska fördriva övriga veckor på egen hand? De går ju inte!

Jag har en rullande a-kassa så jag kan hitta på saker.. jag har allt ja behöver för fester.. men ja har tydligen väldigt dåligt med folk omkring mig som kan vara med :(... 

Känns en smula deprimerande! :(
Blir nog hem t familjen ett par veckor till för här kan ja inte gå runt & bli stöllig.... :/
 

Väder.

...De där Vädergudarna är ju inte helt att lita på...?!
Inget utav veckas väder har direkt stämt..  så de blir lite svårt att planera kommande veckas mini tripp efter Väder...
Vi får helt enkelt sätta oss på måndag & chansa lite ... :) Nånting blir de.. förhoppningsvis Ullared :D!

Igår hamna ja & malin på Harrys uteservering... sen kom 3pojkpolers till henne oxå.
Korren var planerad, men den kön var INTE att leka med..så vi valde för en gångs skull harrys. Trevligt å va lite social & ÖL är ju galet gott. Blev en billig kväll.. gjorde av med 60kr. :)

I afton står jag i valet & kvalet att gå upp på stan å se på Rixfm... men de känns ju som de ska bli regn när som så ja vet inte... har ju ett tag på mig att överväga.
Är bjuden på 2 förfester alla fall.. så möjligheten finns ju runt hörnet..
Idag är jag dock inte lika pepp som ja var igår....!

...får se va som sker..

Back in K- Town!

Å så var jag hemma efter en mkt härlig & het vecka i Alanya!
Jag kan verkligen inte klaga mer än på att lägenheten var väl inte den bästa :( , men de lär de få höra!!

De blev en hel del vin, öl, sprit, mat, chips, vatten, sola & bada, strosa runt & träffa folk. Lite Shopping & en hög turkar som öppna sitt hjärta ;)
Skulle gärna stannat ett tag till därborta :) .. men man kan väl inte få allt?!

Så mkt chips som jag ätit detta vecka har jag nog aldrig gjort, men de va galet varmt!
Mellan 45-50grader i skuggan såg vi på mätaren ......så man ville ha SALT & VATTEN! Blev väl 4-5L vatten om dagen så... gick upp ett par kilo i Vätska kan jag lova... Svullen av hettan & Fylld med Vätska... Man måste ju sett helt galen ut...haha! 
De e tur de rättar till sig när man kommer hem igen ;)...

 
Alanyas godaste Strawberry Dacory hitta vi här på Crazy Horse :o)! Galet goda & dubbelt så stora som hemma i svealand!

Men de där med strandliv är ju ganska magiskt ;) ... 



Nästa vecka blir de en tur till kusten.. strömstad kanske? Ullared? gbg? Vi får se vart de är bäst väder :)! Ska bli härligt & mysigt att ta en biltur i detta land! De gör man ju inte så ofta!
Ska försöka hålla kvar brännan, som redan börjar blekna av & flagna :( ... (men de e ju så)

Ikväll blir de uteservering & förhoppningsvis imorn oxå! för då är de Rix fm! 

Dags att svida om till min galet söta nya inköpta klänning :)

Trevlig Kväll..


Turkiet :)





Tar lite Riktig SOOOOL Semester imorn ... Alanya 1vecka med Söta Nettan!
Kommer Bli Guld!

Vädret i Turkiet är ju garanterat Fint....ALLTID!
Till skillnad mot Svealand som har ena stunden svinkallt, sen svinvarmt... å idag e de fördjävligt med nada sol & kvavt som faen :(. Blir orkeslös!

Just nu är de omkring 35-40grader i Skuggan i Alanya.... Så de blir väl endel plaska i Havet ;)... Kan tänka mig en drös iskalla öl på Balkongen &/eller ett par glas Vitt... Lite Yatzi ..hehe.. Å sen blir d väl en å annan Krogrunda!

Ses om en vecka eller så då :P


ÄNTLIGEN!

Jaaaa,  Nu har ja provat kläder om & om igen & mixat, matchat & försökt tänka smart ...så nu har ja kanske kläder för en halv armé... MEN de är bättre än en hel ;P..

Eftersom jag känner mig själv ganska väl kommer jag ju hinna plocka upp & packa om säkert 5ggr innan måndag fm..haha... men jag TROR jag är ganska nöjd med mitt urval :O)!!
Nu har jag bara kvar sånt där som jag inte kan packa ner försen söndag/måndag! GÖTT!

Jag gillar verkligen inte att Packa.. framför allt inte SMART ;P...
Helst tar jag med mig hela garderoben & lite till...så jag VET att inget e glömt! Men då blir de säkerligen 5-6resväskor till & då överbelastar jag med råge denna 20kg gräns..... HAHAHA!

Måste berömma mig själv för att jag är så fruktansvärt duktig på att BLOGGA igen! Men de går ju i perioder som allt annat här i livet!
Dessutom tycker jag att de är skönt att skriva av sig lite emellanåt.... Jag bloggar ju först & främst för min egna skull... för att få ut alla konstiga tankar & idér som ibland ploppar upp :P..... Sen är de va bara trevligt om nån vill dela de med mig :)

Trevlig Helg!



Bara för att..

..jag totalt är omöjlig när de gäller att packa smart/rätt oavsett vart jag skall...

Dagens projekt är att packa till 7dgr i Alanya...
I Alanya är de ca 35grader varmt i skuggan nu,så ja behöver ju eg inte så mkt kläder! Men jag har ändå lagt fram kläder för en hel armé ... säkert till 30pers! Helt galet! HJÄLP?!

Kom förövrig hem till karlstad igår igen efter dryga 2v hemma i Närke! De va en mkt trevlig & härlig hemmatid :).
Hunnit med en massa grejor! Var tillbax till karlstad igår runt 17.. packa upp, käka soppa till middag (inte så konstigt att de tvärslog med ölen då kanske), sen dusch & svida om till klänning...sen kom damerna.
Vi satt ute i parken å njöt av solen ett tag sen vandrade vi in till min lya :).
Vidare till Koriander med peter Siepens afton! Var helt okej.. min fylla vände ju & ja blev mer eller mindre nykter på plats istället.. konstigt?! Nattamat - kycklingrulle ... sovplats - Carro.



  LÅNAT LISTA LITE GRANNA MED BRIST PÅ ANNAT...

Berätta 4 saker du gjort idag
- sett tv
- packat lite granna
- ätit korv med bröd
- slappat framför datorn..

Berätta 4 saker du har på dig just nu

- bh
- trosor
- leggings
- linne



Skriv ner 4 saker som du hatar
- oärlighet
- konstig mat..
- slask
- kryp/ormar




Skriv ner 4 saker som du älskar
- Vänner
- Familj
- Sommar
- Matlagning


Närke :)

...Shit vad tiden drar iväg...
Nu har jag redan vart hemma i Närke över 1vecka!
...............Å de har inte vart en lugn stund ;).. men de är härligt!

Jag gillar verkligen att vara hemma på sommaren.. de finns så mkt att göra .. bara just friheten att kunna gå ut & lägga sig i en trädgård!
Jag ska lätt ha hus & egen trädgård den dagen ja ska utvidga min familj ;)... Jag vill ju såklart att mina kommande barn ska ha samma frihet som jag haft som liten... Massa grönområden, ingen direkt trafik, lekparker, sjöar, lite skog ...allt man önskar sig som liten.

Just nu är jag iofs väldigt nöjd & glad över att bo i k-stad! Jag gillar ju statslivet, men de är ju just bara för att jag lever som ja gör.. jag vill ha nära till saker å ting just nu! 

Imorn har mormor tingat barnen.. så jag, syrran med barn, kusin jenny m barn & ev johanna  ska åka å bada å sen ha picknick... Mormor ser verkigen fram emot detta.. så de blir skoj!
Blir en massa generationer :).

Underveckan har de blivit mkt sola & bada.. hälsat på gamla godingar & lite fester!
Ska förska masa mig hem till kstad på onsdag em igen... då e de bara å tvätta, packa om & sen drar jag till Alanya!

NU blir de långpromenix med Hilda :)

kramen

RSS 2.0